Maximumprijs

Uitgebreid zoeken

Wagen zoeken

Leeuwe Occasies

Peugeot Leeuwe Occasies

Leeuwe Occasies Uw tweedehandswagen is verzekerd zoals een nieuwe wagen

Primo Label & Premium Label

Met de aankoop van een Primo Label voertuig kiest u voor zekerheid omdat uw voertuig zich in topconditie bevindt. Zoals de statistieken regelmatig aantonen, kan vroegtijdige pech echter niet uitgesloten worden. De reparatiekosten kunnen oplopen en worden zelden bij de aankoop van een nieuwe auto ingecalculeerd. Met deze garantie die uw Peugeot dealer u aanbiedt, kunt u in heel Europa 12 maanden zorgeloos rijden.

De aanschaf van een auto met een Premium Label garantie van Peugeot is een prima deal. U kan er zeker zijn dat uw auto zich steeds in topconditie bevindt. Zoals de statistieken regelmatig aantonen, kan vroegtijdige pech echter niet uitgesloten worden. De reparatiekosten kunnen oplopen en worden zelden bij de aankoop van een nieuwe auto ingecalculeerd. Met deze garantie die uw Peugeot dealer u aanbiedt, kunt u in heel Europa 12 of 24 maanden rijden.

Pechbijstand

De garantie omvat pechbijstand 24 uur op 24, 7 dagen op 7 in België en Luxemburg. Indien u te maken heeft met pech onderweg, wordt u onmiddellijk verder geholpen.

Flexibele en snelle schadeafhandeling

Heeft u pech in het binnenland, dan laat u de auto gewoon bij uw Peugeot dealer repareren. Deze handelt vervolgens alle administratieve zaken met CarGarantie voor u af. Afhandeling vindt snel plaats, rechtstreeks tussen CarGarantie en uw Peugeot dealer. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Bevindt uw Peugeot dealer zich ver van de plaats waar u pech heeft? Geen probleem! U meldt de schade telefonisch aan uw Peugeot dealer. De reparatie laat u vervolgens, in overleg met uw Peugeot dealer, uitvoeren in eender welke Peugeot garage in Europa.

Optimale vergoeding

De garantie voorziet in een volledige vergoeding van loon- en materiaalkosten. Ook als u een bijzondere pechvogel bent en het u meerdere malen niet meezit.

Bekijk onze stock Leeuwe-Occasies !

Contact, openingsuren & toegangsplan

Niet te missen